Nézz szét a Bikás park környékén mielőtt még átadják a plázát!

Ingatlantájoló.hu 2019.10.25 19:43:40

A panellakások árai egyre magasabbak, Budán pedig, ha lehet még drágábbak, a nagy zöld felülettel rendelkező Bikás parkot is magába foglaló Kelenföldi lakótelepen az Etele Pláza átadása után még feljebb kúszhatnak az árak, ezért érdemes még most szétnézni.


 

A Fehérvári út, Etele út, Tétényi út mentén épült lakótelep, nem volt a legnépszerűbb, amíg meg nem épült a 4-es metró, és vele nagyjából egy időben meg nem újult a Bikás park is, majd az 1-es villamos vonalát is meghosszabbították. Így most már a hatalmas zöld felület mellett, szuper játszóteret, futópályát, kutyafuttatót, sportpályákat és egy mesterséges tavat is találunk, méghozzá mindezt kiváló közlekedési feltételek mellett. És hamarosan nyílik az Etele Pláza is, nézzük, milyen lakásokat találunk a Bikás park környékén, az Ingatlantájoló kínálatában!

Kép forrása: wikimedia.org

Szépen felújított lakás a Rátz László utcában

Igazi kis oázis ez a 7. emeleti lakás, melyet tulajdonosai szépen felújítottak, és akár teljes berendezéssel együtt is eladó. A kétszobás lakáshoz egy hangulatos loggia, és panoráma is tartozik, két szobája bár nem különnyíló, könnyen átalakítható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panelprogramos lakás a Major utcában

Egy lift nélküli panelház első emeletén helyezkedik el ez az 1 + 2 fél szobás lakás, melynek minden szobája külön nyílik. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben találhatóak, a lakás szépen felújított állapotban várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Erkélyes, panorámás lakás az Etele úton

Az Etele úton, a Bikás park közelében található ez a 6. emeleti lakás, mely erkéllyel és panorámával is rendelkezik. A lakás szépen felújított állapotban van, tágas konyhával és 2 és fél szobával várja új tulajdonosát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Részben bútorozott állapotban a Bikás parknál

Az 1-es villamos és a 4-es metró megállójától is mindössze néhány percre helyezkedik el ez a panorámás lakás, mely egy liftes társasház 5. emeletén található. A másfél szobás lakásban a nyílászárókat kicserélték a szobák és a fürdőszoba jó állapotúak, egyedül a konyha szorul felújításra. A szobákban lévő bútorok a vételár részét képezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panelprogramos lakás néhány percre a 4-es metrótól

A Bikás park és a 4-es metró közelében egy panelprogramon átesett társasház 12. emeletén helyezkedik el ez az egyszobás lakás. A lakás felújított állapotban van, loggiáját beépítették, nyílászárói hőszigeteltek.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások