Nézegess gyönyörű, kandallós lakásokat!

Ingatlantájoló.hu 2019.11.15 19:34:03

A hideg téli napokon egyre többen vágyunk arra, hogy egy hangulatos kandalló díszítse otthonunkat. Míg a családi házak közül sokban meg is található a kandalló, illetve viszonylag egyszerű a bekötése, addig a lakástulajdonosok közül sokan csak álmodoznak róla. Pedig ma már annyira sokféle gázzal vagy akár elektromos árammal működő látványkandallót lehet kapni, hogy annak sem kell lemondani erről az élményről, akinek lakása van.


 

Lakáskeresésnél pedig akár kifejezetten rá is kereshetünk a kandallós lakásokra. Ezt tettük mi is, és elhoztuk a legszebb kandallós lakásokat az Ingatlantájoló kínálatából.

Belső kétszintes, kertkapcsolatos álomlakás Lipótmezőn

Az egykori Széchenyi-kastély egyik melléképületében alakítottak ki 5 lakást, melyek közül az egyik ez a belső kétszintes, földszinti otthon. A lakást 2018-ban szinte az alapoktól újították fel, egyedül a falakat és a mennyezeteket hagyták meg, így sikerült megőrizni a nappali 200 éves, fa kazettás mennyezetét, melyhez tökéletes kiegészítő a szép, elegáns, klasszikus kandalló. A lakás teljes berendezéssel együtt is megvásárolható, a bútorok ára külön megegyezés tárgyát képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Prémium luxuslakás a Városliget közelében

A VI. kerületben, a Diplomatanegyedben található ez a felújított luxuslakás, melynek teljes berendezése a vételár részét képezi. A nappali + 3 hálószobás lakásban egy gyönyörű kandalló is helyet kapott, az ingatlan klímával is felszerelték.

Még több képért kattintson a fotóra!

Exkluzív lakás a Corvin térnél

Az I. kerületben, a Corvin térnél helyezkedik el ez az exkluzív, nappali + 2 hálós lakás, mely részleges dunai panorámával is rendelkezik. A lakásban 3 fürdőszoba, szauna és hatalmas walk-in gardrób is található, a nappalit egy szép kandalló díszíti.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagycsaládosok számára ideális otthon a X. kerületben

Kőbánya kertvárosi részén, az Örs vezér terétől 8 km-re áll ez a háromszintes, sorházi lakás, melyhez 150 nm arborétum jellegű kert is tartozik. A lakás nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, nappalijából juthatunk ki a teraszra és a kertbe, melyet kertész gondoz. A nappali éke egy gyönyörű kandalló.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi nagypolgári lakás a VIII. kerületben

A Baross utcában egy körfolyosós ház 5. emeletén található ez a hatalmas, 4 szobás lakás. A szépen felújított ingatlan családoknak ideális, a 4-es, 6-os villamos és a 3-as, 4-es metró megállója is sétatávolságra van. A tágas, világos lakás nappalijában egy szép csempekandalló is helyet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások