Mutatjuk az ország legszuperebb első lakásait!

Ingatlantájoló.hu 2019.11.14 04:54:57

Milyen a legjobb első lakás? Természetesen olyan, ami közel van mindenhez, kicsi, de praktikus, fiatalos és modern, és lehetőleg az ára sem egetverő.


 

Ezek alapján válogattunk most az Ingatlantájoló kínálatából, és elhoztuk Budapest és néhány nagyváros legmenőbb, első lakásnak ideális ingatlanait.

Kis lakás rengeteg tárolóhellyel a Hunyadi térnél

Mindössze egy amerikai konyhás szobából és egy fürdőszobából áll ez a 24 nm-es kislakás, de rengeteg tárolóhellyel tették praktikusabbá. A szoba egyik végében egy dobogóra került a hálószobaként funkcionáló rész, így nemcsak elválasztották a hálót, de a dobogó tárolási lehetőséget is biztosít, a nappali rész ablakait pedig egy sok szekrényből álló beépített szekrény foglalja keretbe. A lakás a VII. kerületben, A Hunyadi térnél, a Vörösmarty utcában található, és egy hangulatos kis erkély is tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás fiatal pároknak a Fiumei úton

A VIII. kerületben, a Fiumei úton található ez a másfél szobás lakás, mely akár már egy párnak is kényelmes lehet 51 nm-vel. Amerikai konyhás nappalival, külön hálószobával és egy gardróbbal, valamint egyedi designnal rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Akár teljes berendezéssel a Nagyerdőnél, Debrecenben

Az Egyetemtől és a Nagyerdőtől néhány percre, egy panelprogramos ház 2. emeletén helyezkedik el ez a felújított, 2 szobás lakás. Az ingatlan szobái külön nyílnak és étkezővel is rendelkezik, így akár még egy gyermekkel is kényelmes otthon lehet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Galériás lakás a Visegrádi utcában

A XIII. kerület egyik legjobb részén, a Visegrádi utcában található ez a 26 nm-es garzonlakás, melyet galériával tettek praktikusabbá. A lakásban 12 évvel ezelőtt cserélték a vezetékeket, a nyílászárókat és a hidegburkolatokat, egy éve cserélték a laminált padlót, és ekkor ki is festették az ingatlant.

Még több képért kattintson a fotóra!

Frissen felújított, erkélyes lakás Pécsett

Pécsett az Egyetemváros központjában található ez a földszinti, másfél szobás lakás, melynek erkélye az egész lakás mentén végigfut. A 47 nm-es lakás frissen és kompletten felújított állapotban várja új tulajdonosát.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

 

Hozzászólások